Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Tuotetietoa

 

Luonnon Aarreaitan kautta pääset tutustumaan sellaisiin luonnontuotteisiin, joita ei löydy edes erittäin hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista. Tuotteiden valmistajat ovat pieniä, suomalaisia toimijoita, joiden kunnia-asia on tehdä korkealuokkaisia luonnontuotteita.

Tuotteet tehdään käsityönä pienissä erissä, tarkoin valituista luonnon raaka-aineista. Tarkoilla valmistusmenetelmillä varmistetaan tärkeiden, vaikuttavien luonnonaineiden säilyminen lopputuotteessa.

Suomessa osataan yhä vielä valmistaa korkealuokkaisia luonnontuotteita. Älkäämme menkö merta edemmäksi kalaan, vaan vaalikaamme vanhaa kansamme viisautta keskuudessamme, käyttämällä taitavien tekijöiden tekemiä suomalaisia luonnontuotteita. Ne eivät ole lääkkeitä, mutta hyvin monet ovat saaneet apua vaivoihinsa.

Tuotteissa näkyy omaleimaisuus ja käsityön jälki. Käsityön jälki näkyy esimerkiksi Sola saippuoissa. Ne ovat ainutlaatuisia, kuin pala taidetta; toista samanlaista saippuaa ei ole.

Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia säilöntä-, puhdistus-, väri- tai tuoksuaineita eivätkä
ne rasita elimistöä ja niitä ei ole testattu koe-eläimillä.

Edustamani luonnontuotteet ovat täydentäviä ja koululääketiedettä tarvitaan sairauksien hoidossa enkä kehota ketään jättämään pois lääkärin määräämiä lääkkeitä.