Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

1. Tilaus verkkokaupassa Tilaus tehdään osoitteessa www.luonnonaarreaitta.fi Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen tilaajaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen saa tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö tai alle 18 v. huoltajan toimesta.

2. Toimitus Toimitusaika on noin viikko varastotilanteen mukaan. Tilaukset toimitetaan asiakkaille saapumisjärjestyksessä. Ennakkoon maksettu tilaus lähtee, kun maksusuoritus on saapunut Luonnon Aarreaitan tilille nro FI3213173000112698 Postiennakkona lähetämme vain sellaiset tilaukset, joista on etukäteen neuvoteltu asiakkaan kanssa puhelimitse numerossa 050 5777 152. Postiennakkona lähetetyt tilaukset maksetaan ja lunastetaan postissa.

3. Verkkokaupan tuotteiden hinnat, maksutavat ja postituskulut Hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron (alv) 24 % tai 14 %. Maksu voidaan suorittaa ennakkomaksuna tai postiennakolla tai Klarna Checkoutin kautta. Postikulut on porrastettu painon mukaan, yli 100 euron tilaus on RAHTIVAPAA. Jos haluatte tilata tuotteita postiennakolla, lisätään tilauksen arvon mukaiseen postimaksuun lisäksi 8 euron postiennakkomaksu.

4.Nettikauppaostokset ulkomailla Palvelemme ulkomailla asuvia asiakkaitamme netttikauppamme kautta.

Toimitamme seuraaviin maihin:

  • Suomi
  • Viro
  • Ruotsi
  • Tanska
  • Espanja
  • Portugali
  • Italia
  • Hollanti
  • Ranska

Toimitukset muihin maihin: sovitaan erikseen sähköpostitse.

Tilaukset tehdään englanninkielisillä sivuillamme tai ottamalla yhteyttä myynti@luonnonaarreaitta.fi jotta voimme sopia kaupan ehdoista. Lähtökohtaisesti asiakas maksaa tuotteet ennakkoon ja ulkomaanlähetyksien postikulut. Tarvittaessa voimme käyttää myös kuriiripalveluita. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

5. Palautukset Palautusoikeus on 14 päivää myyntikuntoisilla, käyttämättömillä ja ehjillä tavaroilla. Luonnon Aarreaitta ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjän kanssa. Postiennakolla takaisin lähetettyjä tuotteita emme lunasta. Mahdollisesta palautuksesta on aina hyvä neuvotella etukäteen Luonnon Aarreaitan edustajan kanssa. Yhteystiedot: sähköpostitse luonnonaarreaitta@gmail.com tai puhelimitse 050-5777152/Luonnon Aarreaitta, Terttu Kolehmainen Oikeudet toimistusehtojen muutoksiin pidätetään.

MAKSUTAVAT

MAKSUTAVAT KOTIMAASSA:

Ennakkomaksu, postiennakko vain puhelimitse tehdyssä kaupassa tai Klarna Checkout: verkkopankit, luottokortit, lasku tai erälasku – kaikki yhtä turvallisia.

ENNAKKOMAKSU

Asiakas valitsee Luonnon Aarreaitan verkkokaupassa tuotteidensa maksutavaksi ennakkomaksun. Verkkokauppaostosten jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa näkyy tilatut tuotteet ja laskun tiedot. Asiakas maksaa tuotteet ennakkoon viitenumeroa käyttäen oman pankkinsa kautta Luonnon Aarreaitan tilille nro FI32 1317 3000 1126 98. Kun suoritus näkyy Luonnon Aarreaitan tilillä, postitetaan tilatut tuotteet.

POSTIENNAKKO

Postiennakkolähetyksestä sovitaan aina Asiakkaan kanssa puhelimitse. Sitä ei voi valita tuotteiden maksutavaksi Luonnon Aarreaitan verkkokaupassa. Luonnon Aarreaitta voi joissakin tilanteissa myös kieltäytyä myymästä tuotteitaan postiennakolla.

KLARNA CHECKOUT

Palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat: verkkopankit , luottokortit, lasku tai erämaksu – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät nettitilausta tehdessäsi kohdasta: kassa. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

MAKSUTAVAT ULKOMAILLA:

Ulkomaille lähetettävät tuotteet maksetaan aina ennakkoon lähetyksen todellisten postikulujen kanssa Klarna Checkoutilla tai ennakkomaksuna. Tilaus tehdään suoraan verkkokaupastamme tai lähettämällä viestiä osoitteeseen myynti@luonnonaarreaitta.fi

Toimitamme englanninkielisen verkkokauppamme kautta tuotteita seuraaviin EU maihin: Belgiaan, Hollantiin poislukien saaret, Itävaltaan, Tanskaan, Ranskaan poislukien saaret, Ruotsiin, Englantiin poislukien saaret, Monakoon, Espanjaan poislukien saaret, Saksaan ja Viroon.

Jos tuotteita halutaan tilata muualle, ottakaa meihin yhteyttä myynti@luonnonaarreaitta.fi