Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Luonto parantaa

Kautta aikojen ihmiset ovat löytäneet luonnosta parantavia ja hoitavia aineita. Luonnon kansat ovat vieläkin luonnon alkulähteillä ja sieltä saatavien raaka-aineiden käyttö kulkee perimätietona. Suomessakin luonnontuotteiden käyttö oli aikoinaan itsestäänselvyys.

Arvokas perimätieto on ollut vaarassa kadota, kun nykyihminen on etääntynyt liian kauas itsestään ja luonnosta. Monet meistä ovat unohtaneet tai eivät tiedä, miten valtavan aarreaitan luonto meille tarjoaa.

Erityisesti Suomen puhtaasta luonnosta on mahdollista vielä löytää näitä arvokkaita luonnon aarteita. Esimerkiksi perimätietona sukupolvelta toiselle kulkeutunut voiteiden tekotaito on säilynyt Lapissa ja Pohjois-Karjalassa.

Luonnosta saatavilla aineilla on parantavia vaikutuksia moniin vaivoihin ja varsin moni lääketeollisuuden käyttämä lääkeaine on lähtöisin luonnosta. Valitettavasti Suomessa tutkitaan vähän oman maamme luonnontuotteita, koska tutkimuksiin on ollut vaikea saada rahoitusta.

Länsimainen lääketiede suhtautuu vielä melko kriittisesti luonnon parantaviin aineisiin. Edistystä on tapahtunut ja tapahtuu, sillä esim. pihkavoidetta, joka on yksi parhaista parannuskeinoista makuu- ja säärihaavoissa, myydään nykyään Suomessa myös apteekeissa.

Luonto ja luonnontuotteet auttavat meitä monissa vaivoissamme, kunhan annamme niiden tehdä niin. Jos on kärsinyt jostakin vaivasta vuosikausia, ei mikään luonnonaine auta heti. Kärsivällisyydellä ja seuraamalla omaa parantumistaan, voi saada aikaan uskomattoman hyviä tuloksia.