Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Yritysesittely

 

Luonnon Aarreaitta on perustettu sen vuoksi, että yksittäiset asiakkaat löytävät sellaisia korkealuokkaisia ja laadukkaita suomalaisia luonnontuotteita, joita ei välttämättä saa edes hyvin varustetuista luontaistuotekaupoista.

Myytäviksi valitaan vain perheeni tai lähipiirini testaamia luonnontuotteita, joiden tehosta on saatu omakohtaisilla kokeiluilla hyviä kokemuksia.

Vilpitön haluni auttaa asiakkaitani heidän vaivoissaan, on minulle tärkeää ja palkitsevaa.

Toimin reilun kaupan periaatteella. Kun luonnontuotteet hankitaan ilman välikäsiä suoraan valmistajilta, siitä hyötyy sekä asiakkaani että tuotteiden valmistajat.

Pienuus on valttini. Uskon, että tuotteiden korkea laatu saavutetaan ja pystytään myös pitämään korkeana, pienuuden kautta. Kun raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja jokainen valmistaja todella tietää, mistä ne tulevat ja miten luonnontuotteita oikeaoppisesti valmistetaan, lopputuloksena saadaan erinomaisia luonnontuotteita.

Luonnon Aarreaitta on kaikkialla, vaikka varsinaista toimitilaa ei olekaan. Tuotteiden saatavuus on erinomainen nettimyynnin kautta. Käyn jatkuvasti erilaisissa tilaisuuksissa, messuilla, turuilla ja toreilla esittelemässä tuotteitani.

Minulle sinä asiakkaani olet tärkeä ja toivon, että pystyn palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen enemmän kuin onnellinen kuullessani asiakkailtani hyvistä hoitotuloksista luonnontuotteita käytettäessä.

Pyynnöstä tulen mielelläni esittelemään tuotteitani.

Parhain terveisin

Terttu Kolehmainen

myynti@luonnonaarreaitta.fi

Puh.nro 050-577 7152

Ps. Luonnon Aarreaitan tuotteet ovat niin hyviä, että ne saattavat aiheuttaa riippuvuutta :).