Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Hyviä kokemuksia

 

Haluan tätä kautta saada asiakkailleni tietoon hyvistä kokemuksista, joita muut asiakkaani ovat saaneet käyttäessään luonnontuotteita.

TERVAVOIDE

Sain eräältä asiakkaaltani seuraavan viestin:“Tervavoiteenne on ollut todella mahtava aine psoriaksen parantajana. Mieheni yli 20 vuotta sitten puhjennut psori on lähes parantunut puolen vuoden käytön jälkeen. Mikään muu lääke ei aikaisemmin ole tepsinyt ollenkaan”.

Soitin viestin kirjoittaneelle asiakkaalleni ja kysyin, voisinko laittaa hänen viestinsä sellaisenaan Luonnon Aarreaitan nettisivuille. Asiakkaani suostui ja sanoi, että he ovat olleet erittäin tyytyväisiä voiteeseen ja kertoneet tapahtuneesta eteenpäin. Hän myös sanoi, että hänen miehensä oli jo luopunut toivosta, kun mistään ei ollut saanut apua ja mikään aine ei ollut auttanut.

Me emme myy tervavoidetta lääkkeenä vaan hoitavana aineena.
———————————————————————————-

HUULIVOIDE

Monet asiakkaani ovat olleet aivan ihmeissään, kun Luonnon Aarreaitan huulivoidetta ei tarvitse laittaa kuin pari kolme kertaa, niin huulet ovat taas kunnossa. Suosittelen:).

———————————————————————————-

SOLA LUOMU- JA LUONNONSAIPPUAT

Eräs asiakkaani kertoi minulle, miten hän oli laittanut shampoohyllynsä uuteen uskoon. Hän oli heittänyt pois kaikki teollisesti valmistetut shamppoot ja laittanut tilalle erilaisia Sola saippuoita, joilla hän pesee hiuksensa.

Hänellä oli alkanut kokonaan uusi aika hiustenhoidossa, kun hän oli löytänyt Sola saippuat. Hyvin vaahtoavilla saippuoilla, hän saa pestyä hiukset ja koko vartalonsa luonnollisesti ja mikä parasta, hänen ihonsa ja päänahkansa voivat erittäin hyvin:).

———————————————————————————-

KUUSENPIHKAVOIDE

Erään lapsen äiti kertoi minulle yhdessä tapahtumassa, että hänen lapsellaan oli ontelosyylliä jaloissaan, joiden poistamiseen oli yritetty kaikkea mahdollista.

Suosittelin häntä kokeilemaan pihkavoidetta.

Noin puolen vuoden kuluttua tapasin samaisen asiakkaani sattumalta eräässä tilaisuudessa, jolloin hän kertoi iloisena, että hänen lapsensa ontelosyylät olivat jaloista kadonneet pihkavoiteen ansiosta.
———————————————————————————-

KUUSENPIHKAÖLJY

Päänahan kutina
Kärsin vuosikausia sietämättömästä paikottaisesta päänahan kutinasta. Se oli polttavan kirvelevää ja punottavaa ja jopa hiukset lähtivät pahimmista kohdista
Sitten uskaltauduin kokeilemaan Luonnon Aarreaitan tuotteita. Ensin kuusenpihkashampoota, joka helpotti jo huomattavasti sitten tervashampoota, joka auttoi vielä enemmän.
Sitten löytyi kuusenpihkaöljy. Hieroin sitä päänahkaani, erikoisesti kutiseviin kohtiin ennen hiusten pesua.
Nyt kutina on vain paha muisto. Hiuksetkin alkavat palata paljaisiin kohtiin ja samalla olen muutenkin saanut hyvinvoivan tukan.
KIITOS. Irma Reivonen (asiakkaan luvalla julkaisemme myös hänen nimensä).
———————————————————————————-

Asiakkaani kertoi minulle miehestään, jolla oli ollut 20 vuotta syylä nimettömässä sormessa sormuksen alla. Syylän hävittämiseksi oli koitettu monenmonta keinoa ja ainetta, vaan mikään ei auttanut. Lopulta hän kokeili kuusenpihkavoidetta. Kerran päivässä hän levitti kuusenpihkaa syylän päälle. 2 kk:n jälkeen syylä tummeni ja hävisi!!! Uskomatonta, mutta totta! Mies oli enemmän kuin tyytyväinen:).
—————————————————————————————-

Eräs asiakkaani soitti nyt syksyllä ja kertoi, että hän on lopettanut kynsien pureskelun kuusenpihkavoiteen avulla. Asiakkaani kertoi, että pihkavoide on ainoa voide, joka häntä on auttanut 40 vuotta kestäneessä ongelmassaan. Hän on lopettanut kynsien pureskelun, koska pihkan maku ei häntä miellytä ja lisäksi hän on saanut itselleen 40 vuoden jälkeen kauniit, pitkät kynnet!!!.

Pihkavoide näet hoitaa myös kynsinauhoja ja kynsiä sinällään.

Suosittelen lämpimästi pikavoidetta kynsien pureskelusta eroon haluaville!
—————————————————————————————-

Syksyllä 2009 olin Tampereen Steinerkoululla järjestetyillä Äiti Maa-messuilla. Eräs rouva kertoi, kuinka hän oli kaatunut pyörällä keväällä ja saanut sääreensä haavan. Hän puhdisti haavan ja ajatteli, että asia olisi siltä osin kunnossa. Hieman myöhemmin haava alkoi oireilla eikä parantunut. Haava alkoi ”vetää” ja hän hakeutui paikalliseen terveyskeskukseen, jossa valveutunut sairaanhoitaja totesi, että jalkaan on kehittyässä kuolio ja hän sanoi, että siihen pitää laittaa nyt heti pihkavoidetta, jotta jalkaa ei tarvitse amputoida. Haava parani. Asiakkaani oli enemmän kuin hyvillään tietty pihkavoiteen erinomaisesta hoitotuloksesta.
———————————————————————————-

Joulukuussa 2009 tapasin erään rouvan Turun palokunnan joulumyyjäisissä. Hän oli Lapista kotoisin ja kertoi, kuinka hänen lapsuudessaan pihkavoidetta oli käytetty hyvin monien vaivojen parantamisessa, koska lähin lääkäri saattoi olla satojen kilometrien päässä. Aikuisena hän oli alkanut pitää pihkavoidetta aina meikkilaukussaan. Hän kertoi olleensa lomamatkalla Punaisella merellä ja astuneensa rannalla merisiilin päälle. Matkaopas oli kehottanut häntä heti menemään lääkäriin. Rouva oli mennyt hotellihuoneeseensa ja laittanut runsaasti pihkavoidetta haavaan. Yön aikana piikit olivat itsestään tulleet ulos haavan sisältä ja hän oli poistanut piikit itse ja lisännyt vielä pihkavoidetta haavaan. Seuraavana päivänä hän oli lähtenyt Kairoon kaupunkiretkelle.
———————————————————————————-

MEHILÄISVAHAVOIDE

Tapasin tänä syksynä eräässä asiakastilaisuudessa leikkaussalihoitajan, joka kehui minulle Piipon mehiläisvahavoidetta. Hän kertoi, että ennen hänen piti voidella monta kertaa päivässä kädet, koska hän käyttää jatkuvasti desifiointiainetta pitkin päivää.

Nyt riittää, että hän työpäivän jälkeen kotona kerran voitelee kädet työpäivän jälkeen:).
———————————————————————————-

Salon Messuilla eräs rouva kertoi, että hän oli saanut kätensä rutikuiviksi käytettyään desifiointiainetta monta kertaa päivässä. Hän sanoi kokeilleensa monia voiteita, mutta kädet eivät olleet tulleet juuri yhtään paremmiksi.

Hänen kätensä todentotta näyttivät todella kuiville. Epäillen hän osti purkin mehiläisvahvavoidetta ja pyysin, että hän soittaisi ja kertoisi, miten mehiläisvahvavoide oli vaikuttanut hänen käsiinsä.

Parin viikon päästä hän soitti ja kertoi, että hänen kätensä olivat mielyttävän pehmeät ja oli ihmeissään, miten voide oli niinkin lyhyessä ajassa saanut ihmeitä aikaan.

Voiteesta saamastaan avusta innostuneena hän oli kertonut naapurilleen, jonka tyttärellä on vaikea atoopinen ihottuma, kokeilemaan luonnonvoiteita ihottuman hoitoon.

Hänen naapurilleen suosittelisin Mevatevoidetta, jonka Eino Kietäväinen kehitti ja myöskin paransi oman, vaikean atopiseen ihottumansa.
———————————————————————————-

TASSUVOIDE

Olen saanut paljon hyvää palautetta koiraihmisiltä, jotka ovat hoitaneet lemmikkiensä tassuja tervavoiteella. Tervapohjainen tassuvoide hoitaa hellästi ja luonnonmukaisesti tassujen haavoja, ihottumia ja hiertymiä.

Voide toimii myös hyttyskarkoitteena.

Kannattaa kokeilla myös muille karvaisille kotieläimille:).
———————————————————————————-

LUONNOLLISET HYÖNTEISKARKOITTEET

Myrkyttömistä hyönteiskarkoitteistamme on tullut paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Niitä löytyy sekä ihmisille että kotieläimille. Tervaukonihoöljy on sekä karkoite, että myös apu hyönteisten pistoihin. Lisäksi se on oiva ihonhoitoaine mm. hilseilyyn ja ihottumiin. Sitä saa myös rollon pullossa.

Eläinystävän hyönteiskarkoite sopii kaikille karvaisille kotieläimille ja hoitoöljy hevosille on sekä hyönteiskarkoite että oiva apu kesäihottumaan

Hyönteiskarkoitteet löydät nettikaupastamme kohdasta Terva ja Kotieläintuotteet.