Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Pakuri

Pakuria kutsutaan Kiinassa “yrttien kuninkaaksi” ja sitä on käytetty siellä jo yli 2000 vuotta sitten monien vaivojen hoitoon. Suomessa pakuria ovat käyttäneet mm. metsästäjät, jotka ovat tienneet sen virkistävästä vaikutuksesta.
Se kasvaa lehtipuissa ja imee itseensä puun ravinteita. Pakuri varastoi itseensä valtavan määrän hyödyllisiä ainesosia, joita on tutkittu ympäri maailmaa mm. Venäjällä, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa.
Pakuri sisältää runsaasti terveyttä edistäviä antioksidantteja. Helsingin yliopiston tutkija tohtori Kirsti Kahlos on tehnyt pakurikäävän terveysvaikutuksista väitöskirjan. Tutkimuksessa paljastui, että pakurikääpä voi parantaa naisten rintasyövän.
Kansanlääkinnässä pakurin on todettu parantavan immuunipuolustusta, piristävän ja torjuvan erilaisia tulehduksia. Pakuria pidetään Venäjällä ja Aasiassa voimakkaan lääkesienenä, jota käytetään erilaisten syöpien hoidossa sekä myöskin niiden ehkäisyyn. Siperiassa pakuriteellä on hoidettu mahahaavaa ja mahakataria. Sitä on käytetty myös sydämen toiminnan vahvistamiseen
Japanissa pakuri on saanut valtavan suosion kosmetiikkateollisuuden tuotteena ihon pigmenttivaurioiden korjaamisessa ja ihon eheyttämisessä.
Asiakkaani kertoi saaneensa apua pakurista Crohnin tautiin.
Lisätietoa pakurin ihmeellisistä vaikutuksista saat googlaamalla pakuria.
Emme myy pakuria lääkkeenä.

Näytetään kaikki 2 tulosta