Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Revontulet

9,00  sis. ALV

Kirkkaan, kylmän yön aikana valkoiset valot tanssivat taivaalla. Kohota kätesi Taivasta kohti, sulje silmäsi ja kuuntele. Revontulet hohtavat, humisevat ja rätisevät. Voi maistaa niiden makeuden ja raikkauden.

Ihmiset sanovat nähdessään revontulia jumalien olevan sotajalalla tai tanssivan. Jotkut ihmiset näkevät niissä kuoleman pelaavan jalkapalloa pääkallolla ja jotkut uskovat, että revontulien poimuista Maan ja Ylisen Taivaan välillä voi vain korppi tai vahva shamaani kulkea läpi.

Sanotaan myös, että shamaani rummuttaa ja tanssii niin lujaa, että värikipinät sinkoilevat taivaalta alas lumen pintaan tai shamaani rakentaa Sampoa. Uskotaan revontulien ajan olevan maagista luomisen ja rakentamisen aikaa, jolloin voidaan parantaa sairauksia ja korjata ihmissuhteita. Niiden kauniin ja voimallisen tanssin aikana on valvottava, kuljettava varovasti ja rakastettava kaikki aistit avoinna. Tämä saippua koostuu Pohjolan valkeiden revontulien tuoksusta. Se virkistää ja raikastaa kaikki iho- ja hiustyypit.

Ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu*. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

3 varastossa

Lisätiedot

Paino0,064 kg (kilogramma)

Tuotekuvaus