Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Pakuriuute 50 ml

19,00  sis. ALV

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää pidetään yhtenä voimakkaimmista adaptogeeneistä. Pakurikääpä sisältää runsaasti terveyttä edistäviä antioksidantteja ja 215 erilaista fytoravinnetta. Pakurikäävän antioksidanttien teho on suurempi kuin minkään muun tunnetun marjan, yrtin tai mausteen. Pakurikääpä sisältävät polysakkarideja ja polyfenoleja niin kuin monet muutkin sienet. Pakurilla on pitkät perinteet kiinalaisessa sekä siperialaisessa kulttuureissa. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Viimeisten vuosien aikana se on noussut meillä Suomessa todelliseksi ’oman maan’ superruoaksi. Pakuria käytetään tehostamaan vastustuskykyä, estämään soluvaurioita ja hillitsemään tulehduksia.

Käyttöohje:  10-15 tippaa kahdesti päivässä joko sellaisenaan tai nesteeseen sekoitettuna.  Jatkuvassa käytössä pidä joka kolmas viikko taukoa.

Huom!   Antibiootteja, penisiliiniä tai suonensisäistä glukoosia ei saa käyttää yhtä aikaa pakurin kanssa. Sitä ei myöskään suositella veren hyytymistä estävien lääkkeiden kanssa. Jos olet lääkekuurilla, kysy aina lääkärin mielipidettä pakurin mahdollisesta käytöstä. Pakuri ei sovi sieniallergisille.  Huom!  Emme myy pakuria lääkkeenä!

Ainesosat:  kotimainen pakurikääpä, alkoholiuute alc.vol 40%

Valmistuttaja: Luonnon Aarreaitta

6 varastossa

Osasto:

Lisätiedot

Paino0,12 kg (kilogramma)

Tuotekuvaus