Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Pakurijauhe 75 g

20,00  sis. ALV

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää pidetään yhtenä voimakkaimmista adaptogeeneistä. Pakurikääpä sisältää runsaasti terveyttä edistäviä antioksidantteja ja 215 erilaista fytoravinnetta. Pakurikäävän antioksidanttien teho on suurempi kuin minkään muun tunnetun marjan, yrtin tai mausteen. Pakurikääpä sisältävät polysakkarideja ja polyfenoleja niin kuin monet muutkin sienet. Pakurilla on pitkät perinteet kiinalaisessa sekä siperialaisessa kulttuureissa. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Viimeisten vuosien aikana se on noussut meillä Suomessa todelliseksi ’oman maan’ superruoaksi.

Pakuria käytetään tehostamaan vastustuskykyä, estämään soluvaurioita ja hillitsemään tulehduksia.

Käyttöohje:

JAUHE:  Lisää 1 rkl pakurijauhetta 1 litraan vettä ja keitä 10 minuuttia.  Siivilöi seos. Jauhetta voi käyttää useita kertoja, kunnes sen tumma väri hälvenee.  Juo neste kuumana tai jäähtyneenä esim. smoothieen.  Keitettyä jauhetta voi käyttää keitoissa tai syödä esim. riisin kanssa.

Annostus:   teenä 1-4 kuppia päivässä

Huom!   Antibiootteja, penisiliiniä tai suonensisäistä glukoosia ei saa käyttää yhtä aikaa pakurin kanssa. Sitä ei myöskään suositella veren hyytymistä estävien lääkkeiden kanssa. Jos olet lääkekuurilla, kysy aina lääkärin mielipidettä pakurin mahdollisesta käytöstä. Pakuri ei sovi sieniallergisille.  Huom!  Emme myy pakuria lääkkeenä!

Ainesosat: 100% kotimainen pakuri, joka kerätään Itä-Suomesta.

Valmistuttaja: Luonnon Aarreaitta

1 varastossa

Osasto:

Lisätiedot

Tuotekuvaus