Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Koivuntuhkauute 750 ml

22,00  sis. ALV

Vanha kansa on käyttänyt koivuntuhkaa erilaisiin vaivoihin vuosisatoja. Koivuntuhkan sanotaan olevan yksi vanhimmista ellei vanhin vanhan kansan käyttämä luonnonaine Suomessa. Se sisältää yli 60 erilaista hivenainetta ja mineraalia.  Tuhka on saatu polttamalla hyvin kuivatettua kuoretonta koivua, vanhoja perinteitä kunnioittaen.  Tuhka keitetään ja liuos suodatetaan.

Koivuntuhka on hyvin emäksinen aine siinä, missä kehomme on usein liian hapan.  Tuotteen pH-arvo on 11 ja se on laimennettava ennen käyttöä.

Uutetta käytetään mm. närästykseen, liikahappoisuuteen, ihottumaan, reumaan ja kiihtiin, maha- ja pohjukaissuolen vaivoihin sekä tulehdus- ja virusalttiuteen.  Sillä on myös energisyyttä isäävä vaikutus.

Käyttöohje: 

Kuuriluontoinen käyttö:  2 rkl uutetta 1 lasilliseen vettä tai mehua.  Enintään 2 lasillista päivässä!  Nautitaan 0,5 tuntia ennen ruokailua tai 2 tuntia ruokailun jälkeen.  Kahden viikon kuurin jälkeen pidetään 2-6 viikon tauko

Päivittäisessä käytössä: 1 rkl uutetta 1 litraan vettä.  Nautitaan enintään 1 litra päivässä.

Varoitus: Pidä poissa lasten ulottuvilta!  Uute on erittäin emäksistä.  Jos saat laimentamatonta liuosta silmiin, iholle tai vaatteisiin, huuhtele runsaalla vedellä.  Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille!

Ainesosat:  Kainuun puhtaassa maaperässä kasvanutta ja hyvin kuivatettua kuoretonta koivua ja Kuhmolaista lähdevettä.

 

 

7 varastossa

Osasto:

Lisätiedot

Paino0,81 kg (kilogramma)

Tuotekuvaus