Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 € tilauksiin! 050-5777152

Hoitoturve paikallishoitoihin 300 ml

20,00  sis. ALV

Hoitoturve on 100 % aito luonnontuote, jolla voit tehdä paikallishoidon esim. olkapäihin, polviin tai vaikka koko vartalolle.  Hoidon voi tehdä joko saunassa tai ilman saunaa, mutta lämpö edesauttaa hoidon vaikutusta. Voit myös lämmittää turpeen, jos teet hoidon ilman saunaa.

Turve kosteuttaa, pehmentää, kuorii ja syväpuhdistaa ihoa. Siitä voi saada apua myös akneen, psoriin ja atoppiseen ihottumaan.  Siitä saa myös helpotusta kipuun.

Turve sisältää tuhansia vuosia vanhoja lääkinnällisiä kasveja kuten kihokkeja. Se on luonnon mustaa kultaa, jonka arvoamme emme oikein vielä ymmärrä.

Käyttöohje: 

Tärkeää:  Varaa ennen hoidon aloittamista runsaasti juotavaa ja muista juoda vettä ennen ja lälkeen hoidon, sillä turvehoito vilkastuttaa elimistön nesteenkiertoa.  Liian vähäisestä nesteen nauttimisesta voi seurata päänsärkyä.

Levitä turvetta iholle paksuhko kerros, haluamallesi alueelle tai koko vartalolle.  Käyttöympäristö on hyvä suojata, esim. vanhalla lakanalla tai pyyhkeellä, mm. saunan lauteet.  Pidä turve kosteana koko hoidon ajan, joten jos et hikoile, voit sumuttaa vaikka sumupullolla vettä ihollesi.

Anna turpeen vaikuttaa kasvoilla 10-15 minuuttia ja muulle vartalolle 15-20 minuuttia.  Kun turve alkaa kuivahtamaan, poista turve esim. puulastalla ja lopuksi huuhtele hyvin runsaalla vedellä.  Huuhtelun jälkeen anna ihon kuivua ilman pyyhettä tai taputtele pyyhkeellä ilman hankaamista.

Ainesosat:  maatunutta turvetta, josta on siivilöity pois karkeammat ainesosat.

Valmistaja: Lehtopeat, Ähtäri

 

Varasto loppu

Osasto:

Lisätiedot

Paino0,33 kg (kilogramma)

Tuotekuvaus